Art Director

Om rollen:

I rollen som Art Director kommer du att ingå i en arbetsgrupp där du tillsammans med våra kreatörer ansvarar för den kreativa lösningen, med huvudansvar inom grafisk formgivning och design i samtliga medier. 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med allt från framtagning av designskisser till att kreera designidéer för att tillsammans med arbetsgruppen lösa våra uppdragsgivares kommunikativa behov.Du kommer att arbeta med lokala, nordiska och större globala kunder inom olika branscher. Du är bekväm med att hålla kundpresentationer på svenska men även på engelska.

Om dig:

Du har en utbildning inom grafisk formgivning eller Art Direction och minst fyra års arbetslivserfarenhet i rollen som designer eller Art Director från reklam-/kommunikationsbyrå. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Adobe Creative Cloud. 

För att trivas hos oss är det viktigt att du har det där extra drivet och förståelsen för hur vi tillsammans får en kreativ lösning att lyfta. Som person är du kreativ, noggrann, pedagogisk och framåtlutad. Du är inte rädd för att tillföra dina erfarenheter till arbetsgruppen samtidigt som du är ödmjuk inför dina arbetsuppgifter och lyhörd inför dina kollegors kompetenser. Laganda är A och O.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 100%. Heltid

Ort: Stockholm 

Ansök här.