Grafisk formgivare/Digital Designer

Om rollen:

I rollen som grafisk formgivare/digital designer kommer du att ingå i en eller flera arbetsgrupper och ha ett tätt samarbete med våra Art Directors, Copywriters och Creative Director. 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara allt från designproduktion av hemsidor, uttag av grafiska profiler med logotyper, färger och typsnitt, till bannerproduktion, annonsuttag till sociala medier, rörligt material. Ditt huvudansvar är att förverkliga Art Directorns skisser i leveransklara filer.  

Du kommer att arbeta med lokala, nordiska och större globala kunder inom olika branscher. 

Om dig:

Vi söker dig som har en utbildning inom design från Beckmans, Forsbergs, Berghs eller motsvarande. Du har minst två års arbetslivserfarenhet från reklam- eller kommunikationsbyrå. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i Adobe Creative Cloud samt Figma. 

För att trivas och utvecklas i rollen ser vi att du har kompetenser inom digitala medier, är en höjdare på formatanpassning och retusch. Du kommer att vara experten inom ditt område och du tillför dina kunskaper till arbetsgruppen genom att producera ut designskisser med yttersta noggrannhet och med formkänsla. Som person är du effektiv och kommunikativ. 

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 100%. Heltid

Ort: Stockholm 

Ansök här.