Projektledare

Om rollen:

I rollen som projektledare leder du ditt team av kunniga medarbetare och bidrar till att dina kunder når sina uppsatta mål. Du vet hur man budgeterar och hur du får ditt team att arbeta mot samma mål och hålla tidplan. I din roll som projektledare är det viktigt att kunna delegera uppgifter och handha utomordentlig kundkontakt.

Vi söker projektledare som har erfarenhet av att projektleda och koordinera projekt för lokala, nordiska samt större internationella uppdragsgivare.

Om dig:

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi/marknadsföring och det är meriterande om du även har en kortare yrkesutbildning inom projektledning. Du bör ha tre till fyra års erfarenhet som projektledare eller som operativ projektledare från reklambyrå eller mediebyrå. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med flertalet olika kommersiella varumärken med olika målgrupper.

Som person är du noggrann, kommunikativ och en bra ledare. Du trivs att jobba med flera bollar i luften och att se resultat av teamets arbete.

Det är krav att du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 100%. Heltid

Ort: Stockholm 

Ansök här.