KONTAKTA OSS

+46 8 406 65 00


Mikaela Wirz
CFO/HR-ansvarig

mikaela.wirz@faltman-malmen.se


Magnus Fältman
Creative Director

magnus.faltman@faltman-malmen.se


Bli en del av teamet

Vi söker en färgstark designer!

Vi söker en Designer/Final Art som har ett öga för detaljer och som brinner för skapandet.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med allt från rörligt, digitalt till tryckfärdiga original. Du kommer att få jobba tillsammans med våra kreativa team och projektledare. Det är viktigt att du är självgående och ansvarstagande och att du samtidigt har lätt för att tänka om eller dela med dig av dina idéer.

Vi ser att du:
Har en utbildning inom design/final art och du har några års arbetslivserfarenhet från
reklam-, kommunikationsbyrå eller liknande. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Adobe creative cloud m.m.

Är du vår nya projektledare?

Vi söker en erfaren projektledare som drivs av att projektleda och koordinera både lokala och internationella projekt.

I rollen som projektledare är du kundansvarig och en bra ledare. Projektledarens yttersta ansvar är att leda arbetsgrupperna som består av kreativa team, budgetera och hålla tidplaner. Det är av stor vikt att kunna delegera uppgifter och ha utomordentlig kundkontakt.

Vi ser att du:
Är samarbetskunnig, proaktiv, affärsmannamässig och en bra ledare. Du är även strukturerad och noggrann då det ingår offertarbete, budgetering, fakturering och uppföljning – internt likväl externt med kunder. Det gäller även att kunna ha flera projekt i gång samtidigt.

Du har 3-4 års erfarenhet från reklambyrå, mediabyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Du bör även ha en akademisk utbildning med inriktning ekonomi/marknadsföring eller utbildning från Berghs, Hyper Island, eller liknande.

Låter detta intressant? Skicka då ditt CV samt personliga brev till:
mikaela.wirz@faltman-malmen.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Vi söker en kreativ copywriter

Vi har mycket att göra och vi behöver bli fler i vårt kreativa team. Därför söker vi nu en kreativ copywriter som brinner för textens genomslagskraft i kommunikation men som även lyfter fram idéer och förstår koncept.

I rollen som copywriter kommer du vid utformning av kommunikation på såväl varumärkesbyggande likväl taktisk nivå att arbeta nära våra art directors, designers samt projektledare. Vi arbetar i team och lagandan är av stor vikt för den kreativa höjden och personlig utveckling.

Hos oss kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande då vi jobbar med lokala, nordiska samt större internationella kunder.

Jobbet kommer att omfatta strategiarbete, konceptframtagning, filmmanus till SoMe-inlägg, webbtexter och en massa annat som rör textförfattande.

Det är viktigt att du kan skriva korta snärtiga texter och längre faktabaserade texter. Du är helt bekväm med att skriva samt presentera på både svenska och engelska.

Vi ser att du:

Har en utbildning inom copywriting och att du har några års relevant arbetslivserfarenhet från reklam-, kommunikationsbyrå, inhouse eller liknande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande uppgifter. Som person är du kreativ, positiv, ambitiös och prestigelös. Du är socialt begåvad och presenterar gärna teamets idéer för våra kunder. Viktigt att du kan sälja och underbygga dina idéer med goda argument.