KONTAKTA OSS

+46 8 406 65 00


Mikaela Wirz
CFO/HR-ansvarig

mikaela.wirz@faltman-malmen.se


Magnus Fältman
Creative Director

magnus.faltman@faltman-malmen.se


Bli en del av teamet

Vi söker produktionsledare

Vi söker en produktionsledare som har erfarenhet av att driva produktion i mindre team. Som produktionsledare samordnar och leder du processen i produktionsfasen.Du samarbetar nära våra kundansvariga projektledare och tillhandahåller god kontakt med underleverantörer, ser till att våra produktionsteam håller tidplan och att korrektur görs kvalitativt.

Dina ansvarsområden:
- Samordna och leda processer i produktionsfas
- Upprätta kontaktrapporter och ansvara för korrektur
- Rapporteringsansvar till kundansvarig projektledare
- Ansvar för inköp av bland annat bildrättigheter, övriga inköp samt ha den ytterst kontakten med underleverantörer samt samarbetspartners.
- Bistå projektledare med fakturering och budgetering

Om dig:
- Du har 1-2 års erfarenhet som produktionsledare eller marknadskoordinator från reklambyrå, mediabyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning.
- Du är van att ha flera produktioner i gång samtidigt och tummar aldrig på kvaliteten.
- Du är noggrann och kommunikativ.
- Du har en akademisk utbildning inom Ekonomi/marknadsföring och det är meriterande om du även har en kortare yrkesutbildning inom produktionsledning.
- Det är krav att du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska.

Vi söker erfaren projektledare

Vi söker erfaren projektledare som drivs av att projektleda och koordinera projekt för både lokala, nordiska och större internationella uppdragsgivare.

Du har 3-4 års erfarenhet från reklambyrå, mediabyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Du har en akademisk utbildning eller liknande med inriktning ekonomi/marknadsföring och har flytande språkkunskaper i både svenska och i engelska.

Vi söker färgstark designer

Vi söker Designer/Final Art som har ett öga för detaljer.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med allt från rörligt, digitalt till tryckfärdiga original för både lokala, nordiska och större internationella uppdragsgivare.

Du har en utbildning inom design/final art och några års arbetslivserfarenhet från reklam-, kommunikationsbyrå eller liknande. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Adobe creative cloud m.m.

Vi söker kreativ copywriter

Vi söker kreativ copywriter som brinner för textens genomslagskraft i kommunikation, lyfter fram idéer och förstår koncept.

Hos oss kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande då vi jobbar med lokala, nordiska samt större internationella uppdragsgivare.

Jobbet kommer att omfatta strategiarbete, konceptframtagning, filmmanus till SoMe-inlägg, webbtexter och en massa annat som rör textförfattande.

Du är helt bekväm med att skriva samt presentera på både svenska och engelska.

Du har en utbildning inom copywriting från Berghs, Hyper Island, eller liknande. och 3-4 års relevant arbetslivserfarenhet från reklam-, kommunikationsbyrå, inhouse eller liknande.

Vi söker en ekonomiassistent

Vi söker en ekonomiassistent på deltid till vår ekonomiavdelning.
Tjänsten passar dig som vill ha en omväxlande roll där du får stort eget ansvar och chansen att lära dig mycket inom både ekonomi och administration.
Du kommer att ha ett nära samarbete med företagets ekonomichef.

Vi söker dig som:
- Studerar ekonomi på Universitet eller högskola som har 1,5-2 år kvar på studierna.
- Har möjlighet att arbeta 2 dagar/veckan.
- Vill lära dig eller redan har erfarenhet av grundläggande redovisning.
- Har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift.

Som person är du noggrann, prestigelös och gillar ordning och reda. Du säkerställer alltid att dina uppgifter blir klara i tid. Du tar dig an arbetsuppgifter högt som lågt med en positiv inställning och ser det som en självklarhet att ställa upp och hjälpa dina kollegor.