Strategi Idé Design Film Digitalt Content SOME Produktion

Om Fältman
& Malmén

Vi på FCB Fältman & Malmén ser kreativitet som en ekonomisk hävstång för våra uppdragsgivare. Det handlar om att skapa försäljning idag och bygga starka varumärken över tid. Som fullservicebyrå jobbar vi på både nationell och nordisk marknad, främst med områdena strategi, idé, design, film, digitalt content, SOME, produktion och kommunicerar inom B2C, B2B, B2I, B2S. Vi har även en studio för film och ljud. FCB Fältman & Malmén är partner med det globala byrånätverket FCB.


Sveriges längsta kundrelationer

FCB Fältman & Malmén grundades 1965 och har sedan dess erbjudit kompletta kommunikationslösningar som skapar försäljning idag och bygger starka varumärken över tid.


Det mest lokala globala nätverket

Med över 140 års erfarenhet av kommunikation sträcker sig FCBs nätverk över 80 länder, 120 kontor och har över 8000 anställda.


Den årliga undersökningen görs av Regi som är ett ledande undersökningsföretag i norden. Resultatet baseras på kundernas bedömning av byråns kreativitet, strategi och ytterligare 12 kriterier. Att bli nummer 1 bland så många kompetenta byråer tackar vi våra kunder för, det är er värdering av vårt arbete som gett oss det fina betyget.


2020/2021 Global Network of the Year

2020 Global Agency of the Year

2020 Most Awarded Agency

Clients